nedeľa 31. júla 2016

                        IT´S COMING... 


Čaute, rád by som sa s vami podelil o moje experiences za veľkou mlákou. Budem bývať v mestečku Silverdale (Washington state), na hraniciach s Kanadou, kde strávim tento školský rok.
                                    
                                                                    ................                
Vždy som sníval o tom, že raz odcestujem do zahraničia, aby som spoznal, ako to tam chodí. Až teraz zisťujem, koľko pridružených povinností sa spája s vycestovaním "za veľkú mláku".
O 19 dní sa tento môj sen stane skutočnosťou, aj keď zatiaľ nemám žiaden výnimočný pocit, že niekam odchádzam. Moje prázdniny prebiehajú tak ako každý iný rok, tábory, výlety, kamoši..
Okrem toho že som bol vybavovať víza, nič nenasvedčuje tomu, že o chvíľu idem preč. Presnejšie, až na moju babku, ktorá sa ma stále pýta kedy odchádzam a upokojuje ma, že sa bude každý deň za mňa modliť:-).
Vyzerá to tak, že všetky "papierovačky" sú za nami a stačí už len odletieť. Ak vyjde všetko podľa plánu, tak 19.8. sedím v lietadle smer Seattle:)




.............................................................................................................................
English version:

Hey guys, I would like to share with you my experiences in USA. I will stay in the town Silverdale (Washington state), on the border with Canada, where Im going to spend following school year.
I have always dreamed that once I would go abroad, that I may know how it goes there. Just now I realize how many things I have to deal with, if I want to travel to US.
In 19 days, my dream will become a reality, even if I dont have any outstanding feeling that I am leaving. My holidays take place as every other year, camps, trips, friends...
In addition that I had a visa interview at embassy,  there is no evidence that I'm going away in a while. More specifically, except of my grandmother, who keeps asking me when I leave and calms me that she will pray for me every day :-).
It seems that all the "paperwork" is over and I just have to fly away. If everything works out as planned, on August 19, I'm sitting in the plane, flying to Seattle. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára